Dersler genel olarak A2 ve üzeri İngilizce dil bilgisi olan ancak konuşma becerisini geliştirme fırsatı bulamayan ya da İngilizce konuşma fobisi olan yetişkinlere yöneliktir. Bir müfredat takibi olmaksızın her hafta belirlenen temalar üzerinde yetişkinlerden oluşan grubumuz haftada bir saat konuşma pratiği için toplanır. 

Derslerde konuşma stratejileri öğretmek hedeflenmez; bu kulüp öğrencilerin Speaking Lessons ve Vocabulary Lessons sonrası pratik alanıdır ve dersler her ay düzenli olarak devam eder. Benzer ders içeriklerini alan her yetişkin pratik imkanı için kulübümüze katılabilir.

Dersler içerisinde ayrıca kelime ve telaffuz çalışmaları da yaptırılarak öğrencinin dildeki özgüveninin arttırılması hedeflenir. Yurtdışında çalışma isteği olan yetişkinler ya da yurtdışı eğitim için kabul almış tüm öğrenciler için uygundur. 

Bu ders içeriği İngilizce konuşma konusunda sorun yaşayan her yaştan birey için uygundur. Dersler online ve grup halinde gerçekleşir. Dersler kayıt edilerek her ders sonu bu kayıtlar öğrenciler ile paylaşılır. Öğrencilerin materyal almasına gerek yoktur; her ders sonrası kullanılan materyaller öğrencilere iletilir.