Dersler genel olarak A2 düzeyinde İngilizce altyapısı olan ancak kelime bilgisini yeterince geliştirme fırsatı bulamamış öğrencilere yöneliktir. Ders içeriği akademik hayatta ya da iş hayatında hep aynı kelimeler etrafında döndüğünü düşünen ve alternatif bir yol arayan her yetişkin için uygundur.

Öğrencilerin uzmanlaşmak istedikleri belirli bir alan olması durumunda o alana özgü kelime çalışması da sağlanır. Günlük hayatta kullanılan ve her yerde karşımıza çıkabilecek basit bir formatın çok ötesinde dil kalitesine yatırım yapmak isteyen öğrenciler için tasarlanmış bir derstir.

Yurtdışında çalışma isteği olan yetişkinlerin ya da yurtdışı eğitim için kabul almış tüm öğrencilerin kelime bilgilerinin belli bir seviyenin üzerinde olduğunu kanıtlaması beklenir. Bu dersler TOEFL, IELTS gibi sınavları destekleyebileceği gibi aynı zamanda İş İngilizcesi ya da akademik İngilizce altyapınızı da destekleyecektir. Dersler Türkçe anlatıldığı için A2 seviye üzeri olması şartı ile her yetişkinin dersleri kolaylıkla takibi mümkündür.

Bu ders içeriği İngilizce kelime çeşitliliğinde sorun yaşayan her yaştan birey için uygundur. 

Dersler 6 kişilik grup halinde ve online olarak gerçekleşir. Derslerin kayıtları alınarak her ders bitimi öğrencilere bu kayıtlar iletilir. Öğrencilerin materyal almasına gerek yoktur; her ders sonrası kullanılan materyaller de ek kaynaklarla birlikte öğrencilere iletilir.